Over ITWORKZ

Hallo, wij zijn Ard en Tanja.
Samen zijn wij ITWORKZ.

REFE20170530-073

Drive om te vinden

Ik ben in 2009 gestart met ITWORKZ, nadat ik jaren lang ervaring heb opgedaan bij verschillende recruiting/detacheringsbureaus. Ik heb een enorme drive om te ’vinden’. Het vinden van lastig vindbare ICT’ers met specifieke kennis en ervaring. En het vinden van interessante, nieuwe uitdagingen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe opdracht of baan. Ik vind het iedere keer weer geweldig als dat lukt.

Focus op de ICT-branche

Ik richt me al jaren volledig op de ICT-branche. Deze specialisatie heeft er voor gezorgd dat ik een enorm netwerk heb met ICT’ers en ICT-bedrijven. Bovendien begrijp ik hoe ICT-bedrijven en -afdelingen werken, welke tools en methoden worden gebruikt en wat de waarde is van ICT voor bedrijven. Dit maakt dat ik goed de match kan maken tussen bedrijf en ICT-specialist.

Lange termijn succes

Ik ga er bij het vinden en plaatsen van mensen altijd vanuit dat we het voor de lange termijn doen. Quick fixes werken niet in mijn vak: kandidaat en bedrijf moeten echt goed bij elkaar passen, anders gaat het vroeg of laat mis. Wij gaan altijd voor lange termijn succes en daar kun je ons op aanspreken.

Tijd voor iets anders

Na jaren lang met veel plezier gewerkt te hebben in de woningmarkt, was het tijd voor wat anders. Sinds 2012 ondersteun ik Ard bij het vinden en verzorg ik de administratie.

Opdrachten en ICT’ers bij elkaar brengen

Waar Ard veel op de weg zit, voer ik de wervingsactiviteiten vanuit kantoor. Ik gebruik de kracht van internet om de juiste mensen bij vacatures en opdrachten te vinden. Daarnaast hebben we een grote database met mensen met specifieke ICT-kennis en -ervaring. Ik maak graag onze klanten blij een snelle match. Gelukkig lukt dat vaak, want: ITWORKZ brengt mooie opdrachten en geschikte ICT’ers bij elkaar.

 

 

Wil je kennis maken? Heb je een vraag?
Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?
Bel Ard op 06-83 24 24 60 of Tanja op 06-23 97 90 57